Email: talpmasszor@freemail.hu Tel: 06 30 9630 549

Talpmasszázs

Az érintés csodálatos művészete.

Reflexológia

Tapasztalatok

Tapasztalatok szerint a lábmasszírozással rendkívül jó eredményeket lehet elérni. Azonban ugyanaz az egyén sem reagál mindig egyformán a kezelésekre. Befolyásoló tényezok lehetnek az életmódbeli változások, étkezési szokások, frontváltozások, személyiség és lelki állapot. A kívánt eredmény elérése céljából fontos a rendszeres kúraszerű alkalmazás.

 

Eredmények
Több esetben a kezelések hatására a magas vércukorszint, régóta fennálló magas vérnyomás normalizálódott. Az alvási zavarokkal küzdő páciens ébredésmentesen alussza végig az éjszakát. Idegrendszeri tüneteknél, mint pl. stressz, fóbia, pánik, depressziós tüneteknél is kedvező változások következtek be. Izületi bántalmaknál, végtag zsibbadás- fájdalomnál pár kezelés után a zsibbadás lényegesen csökkent, a fájdalom megszűnt. Az emésztési zavaroknál is vannak pozitív tapasztalataim pl. évek óta hashajtót szedő hölgy problémája rendezodött a rendszeres kezeléssel. Gyakori puffadásra, refluxra panaszkodó hölgy egy idő után boldogan újságolta, hogy már nincs szüksége a savlekötő szedésére.

 

Vélemények

Nóri véleménye
"A talpmasszázs nagyon relaxál, és ezt követően éreztem, hogy szerveim "fellélegeznek", és a tompa, nehézkes napjaimat felváltotta a sokkal könnyedebb élet. Jókedvű lettem, erősen csökkenni kezdett a depresszióm, szorongásaim is megszűntek."

M. Krisztina véleménye
" 2009. tavasztól, heti alkalommal „fél” kezelés reggel.
Visszatérő érzékeny pontok: emésztőrendszer, hasnyálmirigy, petefészek,
Eredmény: a reggeli kezelés lendületet, energiát ad a nap kezdéséhez, számomra ez a legmegfelelőbb kezelési időpont.
A zónák időnként kevésbé érzékenyek, de összességében mindig jelen vannak. A kezelés szinten tart, nem romlik az állapotom, ami már eredménynek számít, mivel több, mint 10 éve kínlódom ezzel a problémával. (hasnyálmirigy lassú működése, laktóz és keményítő intolarencia, epehólyag diszfunkcionális működése, reflux)
Nem tudom, milyen állapotban lennék a talpmasszírozás nélkül. "