Email: talpmasszor@freemail.hu Tel: 06 30 9630 549

Talpmasszázs

Az érintés csodálatos művészete.

A Just lábápolási vonala megoldást kínál

A Pedi Lábkrém, a Pedi lábbalzsam, a Pedi Lábfürdősó és a Pedibon lábspray segítségével teljes és tökéletes lábápolási programot kínálunk minden kedves vásárlónknak.

A Pedi Lábkrém természetes, tápláló hatású, igen értékes illékony olajokból készült termék, több évtizedes, bevált receptúra alapján készült, egyszerre véd és ápol. Fő hatóanyagai az árnika és a zsálya. Gyorsan beszívódik és tartósan élénkíti, ellazítja a lábakat. Nem csak ápolja és táplálja a bőrt, hanem védi is azt kiszáradástól. Rendszeresen használva a Pedi Lábkrém segít megelőzni az elszarusodott bőr kialakulását, megszünteti a lábak fáradtságát, frissít, ellazít, csökkenti a viszketést. Kellemes illatú, valamint enyhe dezodoráló hatású a zsálya tartalmának köszönhetően gátolja, megelőzi a lábak izzadását.

A legjobb eredményt akkor érhetjük el, ha lábainkra reggelenként és esténként fürdés/tusolás után kevés Pedi Lábkrémet viszünk fel, majd alaposan bemasszírozzuk.
A termékcsalád következő tagja a Pedi Lábbalzsam. Kiforrott receptúra alapján készült, természetes anyagokból, azonnali, frissítő hatással. Értékes, koncentrált összetevői garantálják a széles felhasználási lehetőségeket. Egyszerre frissíti és ápolja a lábakat, gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros, kellemetlen réteget a bőrön.

Vadgesztenye, szúrós csodabogyó és bíbor kasvirág tartalma elősegíti a szövetek eredeti állapotának megtartását, fokozza a bőr vérellátását, és egyben ellazítja a lábizomzatot. Sportolók, álló foglalkozást végzők, és mindazok, akiknek vénás problémáik vannak eredményesen alkalmazhatják, hiszen első osztályú termék, amely valóban hatékony és frissítő illatának köszönhetően még a férfiak is nagyra értékelik.

Érdemes tudni, hogy gyermekeknél is használható. A legcélszerűbb, ha reggel és este vékonyan bekenjük vele a lábunkat, körkörös mozdulatokkal, alulról felfelé haladva masszírozzuk be a balzsamot. Hogy elősegítsük a vénákra kifejtett pozitív hatását ajánlatos ezt követően a lábainkat néhány percre vízszintes helyzetbe hozni.

A lábak alapos gondozásához a higiénia is hozzátartozik, tehát nem maradhat ki a sorból a Pedi Lábfürdősó, amely nem csak tisztít, hanem ápol és frissít is egyben. Összetevőnek köszönhetően (cickafark, vadgesztenye, tengeri algák) ellazítja a fáradt lábakat és megszünteti azok fáradtságát. Javítja a bőr vérellátását és szabályozza a túlzott izzadást. A Pedi Lábfürdősóval végzett kezelés ideális előkészületet jelent az azt követő bőrápoláshoz, bőrkeményedések kezeléséhez.

Hetente 2-3 alkalommal 1 evőkanálnyi Pedi lábfürdősót oldjunk fel 4-5 liternyi meleg vízben, majd lábainkat legalább 15 percig áztassuk, pihentessük a fürdőben. A lábfürdő után alaposan töröljük szárazra a lábakat és tökéletes hatás kedvéért kevés Pedi Lábkrémmel masszírozzuk meg őket.
A korábbi termékek főleg „otthon” használatosak, azonban nem kell nélkülöznünk a védelmet az utcán vagy a munkahelyünkön sem, hiszen a Pedibon Lábspray bárhová magunkkal vihető! Fazuzmó, zsálya és rozmaring tartalma segít a túlzott lábizzadás és lábszag képződése ellen, valamint védelmet nyújt a lábgombától is. Enyhe fertőtlenítő hatású, frissít és emellett a lábbőrt puhán tartja az általa képzett filmrétegnek köszönhetően. Reggelente fújjuk be az egész lábfejünket és a lábujjak közötti részt Pedibonnal, és a nap folyamán biztosak lehetünk benne, nem kerülünk kellemetlen helyzetbe, ha le kell dobnunk a cipőinket! Néhány fújás a cipőnkbe tovább növeli a biztonságot.

Az örök igazság, a láb mindig kéznél van! Megéri törődnünk vele!